DISTRIBUCION

Mini Invest Albania eshte krijuar qe ne fillim te vitit 1992 nga 4 ortake te berbashket te cilet jane edhe sot me krenari po te njejtit persona.Ne fillijmet e saj kompania ka operuar me emrin Vilma, pastaj kaloi ne ALMA (albania-Macedonia), dhe me pas ne vitin 1995 u krijua “Mini Invest”.

Kompania ka filluar punen me importin e pijeve alkolike nga Maqedonia dhe bulmetrave por sidomos djathit nga Bullgaria.Gjithashtu kompania eshte organizuar ne importin e vajit dhe kafese nga Turqia.

Në vitin 1995

Kompania hapi nje dege me disa investitor italian ne sektorin e dyqaneve (dyqaneve te orendive dhe perdorimit shtepiak), ketu filloi edhe bashkepunimi i kompanise me nje sere kompanish Italiane qe me tutje do te zgjerohej ne bashkpunim me shume kompani perendimore dhe nga kompanite me ne ze te Europes. Si rezultat i punes se jashtzakonshme te pronareve/investitoreve sot kompania ka arritur te punoje me

30+ partnere furnizues

nga vendet e Europes vetem ne sektorin e distribucionit dhe me krenari perfaqeson secilin prej tyre ne territorin e shqiperise.