Vitalia

Vitalia Nikola është një kompani prodhimi dhe tregtimi për ushqimet e shëndetshme. Ajo ka qëllim furnizimin e tregut vendas dhe të huaj me produkte natyrale të cilësisë së shkëlqyer dhe çmimeve të arsyeshme që i përshtaten stilit të jetesës në ditët e sotme.