Panna Chef

Kremi Chef është kremoz, homogjen dhe mbështjell me shije çdo pjatë duke dhënë një prekje “CHEF” që e bën çdo rast të veçantë.  Përzgjedhja e lëndëve të para më të mira, kontrollet e sakta dhe e gjithë përvoja e Parmalat janë baza e cilësisë së shkëlqyer të Panna Chef.