Yumis

Industria ushqimore YUMIS Kompani që prodhon supa, erëza, pudinga, krem ​​pana, çajra, kikirikë, lum turk, kremra, fruta të thata dhe shumë produkte të tjera.

Në jug të Serbisë, me vendndodhje në Nish, YUMIS me produktet e saj ka përmbushur kërkesat dhe dëshirat e konsumatorëve në mbarë botën. E themeluar në vitin 1991, nga një kompani e vogël familjare ajo u rrit në industri të njohur. Aktualisht, YUMIS ka qenë lider në këtë pjesë të industrisë ushqimore pothuajse në të gjitha kategoritë, dhe si prodhues vendas nuk mbetet prapa kompanive të mëdha botërore të industrisë ushqimore, as në një segment të vetëm.