Rreth Nesh

Duke operuar që nga viti 1992, Mini Invest është një nga kompanitë e para importuese në Shqipëri.

0
ortakë me përqindje të barabartë prej 25%
11 0
punonjës të trajnuar
7 0
punojnë në sektorin e distribucion ushqimor
0
punojnë në sektorin e dyqaneve me pakicë

Fakte dhe shifra për sektorin e shpërndarjes

  • Shpërndarja e produkteve bëhet kryesisht nga vendet e BE-së si Italia, Franca, Gjermania, Belgjika.

  • Është i fokusuar veçanërisht në shpërndarjen e markave: Danone, Parmalat, Barilla, IFFCO, Beretta, Biffi, Evian, NutKao, Vitalia, Alpro, Parmareggio, e shumë të tjera.

  • Është i pranishëm në të gjithë rrjetet e supermarketeve: Big Market, Conad, Spar, Extra Market, Eco Market.

Asetet në sektorin e shpërndarjes

  • Magazinim bashkëkohor

  • Distribucion modern me kushte optimale

  • Shpërndarje e shpejtë

  • Staf i kualifikuar dhe me përvojë