Starbucks

Kafeja Starbucks në shishe është përzierja perfekte e kafesë premium Starbucks dhe qumështit me pak yndyrë, e frymëzuar nga përzierja e kafesë në pijet e krijuara në mënyrë artizanale në kafenetë Starbucks.