BARILLA

Barilla është një kompani ushqimore në pronësi të familjes italiane. E themeluar në 1877, tani është një grup ndërkombëtar i pranishëm në më shumë se 100 vende. Një lider botëror në tregjet e makaronave dhe salcave të gatshme për përdorim në Evropën kontinentale, produkteve të bukës në Itali dhe bukës së freskët në Skandinavi, Barilla Group njihet në mbarë botën si një simbol i njohurive italiane.