GSI

Grandi Salumifici Italiani përmban eksperiencat e shumta që i përkasin markave të ndryshme, secila e karakterizuar nga një ofertë produktesh të pasura me traditë, kujdes dhe pasion. DOP, IGP dhe recetat ekskluzive e bëjnë Grandi Salumifici Italiani dhe markat e tij një referencë të ushqimeve cilësore italiane.