Santal

 
Santal ka konfirmuar cilësinë e tij si lëng frutash 100% natyral me një shumëllojshmëri të shijeve bimore duke e bërë atë të pakrahasueshme në tregun italian dhe atë mbarëkombëtar. Santal është krijuar për të përmbushur pritshmëritë e klientëve, duke iu përshtatur mënyrave të konsumit lokal.