Mulino

E themeluar në Emilia-Romagna në 1974, Mulino Bianco është zëri i traditës italiane të ndarë në të gjithë botën me linjën e tyre të produkteve të ëmbla. Të formuara në një larmi formash, ngjyrash dhe shijesh, biskotat, krisurat dhe baret e Mulino Bianco gjenden në shtëpi në të gjithë Italinë.