Bel

Nëse është një gjë që francezët e dinë, është djathi. Bel Group, projektoi pjesën me një shërbim mbi 150 vjet më parë në rajonin Jura të Francës. Kështu filloi një traditë e inovacionit dhe një përkushtimi ndaj rritjes, optimizmit dhe entuziazmit .